Az S&T Consulting a régióban elsőként kap Check Point Maestro minősítést

forrás: Prím Online, 2021. február 17. 18:13

A Check Point Software Technologies Ltd. magyarországi képviselete bejelentette, hogy a régióban elsőként az S&T Consulting Hungary Kft. szerzett Maestro specializált partneri minősítést. A megszerzett cím azt igazolja, hogy a cég rendelkezik a technológia értékesítéséhez, implementációjához, valamint támogatásához szükséges kompetenciával és kapacitással, ugyanakkor az S&T Consulting Hungary már jelenleg is több Maestro/Scalable platform referenciával rendelkezik a magyar piacon.

A Check Point Maestro architektúra lehetővé teszi a vállalatok számára – függetlenül azok méretétől –, hogy élvezzék a rugalmas felhő-szintű biztonsági platformok erejét és meglévő biztonsági gateway-eiket akadálytalanul tudják hyperscale kapacitásúra bővíteni.

 

„A tavalyi év a pandémia miatt mindannyiunk számára nehéz időszak volt, több üzleti sikerről is beszámolhattunk. 2020 első két negyedéve erősebb volt az átlagosnál, nagyot lendült a kereslet, az év második felére ez a hullám visszább húzódott,” - mondta Vándor Benjámin, a Check Point magyarországi képviseletének vezetője. „Ugyanakkor a hazai eredményeink közül mindenképpen kiemelkedik az egyik legrégebbi hazai partnerünkkel, az S&T Consulting-al való újabb kiemelt partneri együttműködés, melynek nyomán már sikeresen megvalósítottunk egy nagyszabású, Maestro architektúrára épülő projektet.”

 

„A Maestro architektúra használatával eltűnnek a korlátok a tűzfalak kapacitását illetően; egy adott szolgáltatás esetén a megváltozott igények kiszolgálását könnyedén tudják a felhasználók biztosítani. A Maestro specializációnak köszönhetően, a meglévő és leendő ügyfeleink számára szükséges szakértői tevékenységet még magasabb szinten tudjuk nyújtani,” - tette hozzá Páli Péter, az S&T IT biztonsági csoport vezetője.