Külcsín és funkciók a jakuzzik világában

forrás: Prím Online, 2021. június 1. 13:43

A masszázsmedence kiválasztásakor alapvetően nem a kinézet az, ami a legfontosabb döntő tényező, de nem elhanyagolható azért ez sem. Hiszen a jakuzzit a vásárlás után évekig használni fogjuk, és az udvarunk vagy a házunk egy helyiségének szerves részét fogja képezni. Emiatt sem mindegy, hogy stílusban beilleszthető darabot választunk, vagy beérjük egy kompromisszumos megoldással, ami miatt hosszú ideig mérgelődhetünk majd.

Milyen szempontokat kell figyelembe venni?

 

Az egyik legfontosabb kérdés a jakuzzi stílusának megválasztásakor, hogy pontosan hová is fog kerülni a masszázsmedence. A kültéri és beltéri elhelyezésnek egyaránt megvannak a maga előnyei és hátrányai, de ez a cikk nem ezeknek a részletezésére íródott. Minden esetre bármelyik elhelyezés mellett is döntesz, fontos, hogy a medence külső megjelenése ne üssön el nagyban a környezetétől, tudjon azzal harmóniába kerülni. 

 

Te is szeretnél könnyen variálható stílusú masszázsmedencék közül választani? Nézd meg a Caldera Spas jakuzzikínálatát és találd meg álmaid modelljét!

 

 

Milyen választási lehetőségek vannak?

 

A legtöbben a jakuzzit kikapcsolódási, relaxációs céllal vásárolják. Ennek az első lépcsőfoka a külső, az esztétikus megjelenés. A technikai fejlesztéseknek köszönhetően már nincs kőbe vésve, hogy egy adott márkájú és felszereltségű jakuzzit csak egyféle külsővel lehet megvenni. A Caldera Spas medencék esetében például többféle burkolat közül választhatsz, és ezen belül is számos színvariáció áll a rendelkezésedre. 

 

Felszereltség

 

A megjelenésnek szerves részét képezi az is, hogy milyen funkciókkal van ellátva a masszázsmedence. Számtalan külső és belső részlet közül választhatunk, ami a későbbiekben a saját relaxációs céljainkat szolgálja. Ilyenek lehetnek: