Kényelmes és elegáns overálok a nyári hőségre!

forrás: Prím Online, 2021. július 1. 10:18

Biztosan minden nő ismeri azt az érzést, amikor rápillant az időjárás-előrejelzésre, és kétségbeesik a ruháját illetően. “Mit vegyek fel, hogy elegáns legyek, mégse legyen melegem a ruhámban?” Itt az ideje bevetni a klasszikus és divatos overálokat!

Nyári gardróbfrissítés

 

Tavasz végén, nyár elején mind boldogan pakoljuk el a meleg téli holmikat, és vesszük elő a kedvenc, lenge nyári ruhadarabjainkat. Általában ilyenkor jövünk rá, hogy mi az, amit nem hordunk már, nem áll jól, esetleg a mérete nem stimmel.

 

Ezért azt tanácsoljuk, hogy tarts egy alapos leltározást és szortírozást. Aranyszabály, hogy amit az előző nyáron sem hordtál már, attól szabadulj meg. 

 

Könnyedén esehetsz abba a csapdába, hogy csak gyűlnek a holmik, és nem marad hely az újaknak. Ezek viszont a méretednek, hangulatodnak és az aktuális divatnak is jobban megfelelnek. 

 

Ezért nem kérdés, a gardróbfrissítés fontos, és még szórakoztató is! Ha pedig nem szívesen mozdulsz ki a hőségben, vásárolhatsz csinos nyári ruhákat a MAGENTA WEBSHOP-ból.

 

A legjobb nyári alapdarabok

 

Nyáron nagyobb örömmel veszünk fel színes, mintás, élénk darabokat, hiszen az ősz és a tél sötét színeit örömmel búcsúztatjuk. Ettől függetlenül néhány egyszínű, minimális mintával ellátott és egyszerű fazonú ruhát érdemes beszerezni a jó variálhatóság miatt.

 

A legjobb barátaink nyáron a szoknyák, rövidnadrágok, és nagy kedvencek a stílusos overálok. 

 

Elegáns kinézetükkel nem okoznak fejtörést a szett összeállítása miatt, nem igényelnek sok kiegészítőt, és bármilyen alkalomra felvehetőek, és még megsülni sem fogsz bennük!

 

Így viseld az overálokat!

 

Az overálok lehetnek hosszú, talpig érő fazonúak, és egészen rövid, combközépnél végződőek is. 

 

A hőségriadós napokra inkább a rövidebb típust ajánljuk, amelyet akár egy menő edzőcipővel is bátran hordhatsz, a kényelem jegyében. Sok kiegészítő nem szükséges, akár lezseren, sportosan hordod, akár feldobnád egy szép nyaklánccal, fülbevalóval, a hangsúly az önbizalmodon lesz!

 

Ha különleges alkalomra mész, esküvőre, vacsorára, a hosszú fazonú overál elegáns vonulataival remekül tud mutatni. Megspórolhatod a tükör előtt hosszan álló és gondolkodó perceket! 

 

Csak simán kapd fel az overált a hozzá illő táskával és elegáns cipővel, és kész is a szett!

 

A hosszú fazonú overáloknál hódítanak a csíkos minták. A feltűnő színek és minta garantáltan felhívja a figyelmet rád, bárhova is mész! A rövid típusnál pedig az egyszínű és egyszerű fazonú darabok népszerűek, amelyek bármilyen balatoni hajókázást vagy kerti grillezést kényelmessé tehetnek.

 

Bármilyen ruhát is viselsz, a legfontosabb, hogy jól érezd magad, és kifejezhesd női mivoltod általuk!

 

A MAGENTA WEBSHOP már 20 éve rukkol elő számtalan újító elképzeléssel és kiváló szakembergárdával ruhakollekcióit illetően. Az elegancia, játékosság és szenvedély jegyében kiváló minőségben kapható nyári ruháik visszafogott, de csinos hatást keltenek!