CES innovációs díjat zsebelt be a TCL csúcstévéje és úttörő robotporszívója

forrás: Prím Online, 2021. november 19. 13:56

A TCL Electronics, a globális TV-ipar egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai cége bejelentette, hogy két terméke is bekerült a CES 2022 Innovation Awards díjazottjai közé. A TCL 8K OD Zero X925 PRO Mini LED TV elnyerte a tekintélyes Best of Innovation díjat, a Sweeva 6500 robotporszívó pedig az Innovation Awards kitüntetettje között szerepel.

„Megtisztelő számunkra, hogy nem egy, hanem rögtön két termékünk neve is szerepel a CES 2022 elismertjei között. Ez egy rendkívüli megerősítés számunkra, hogy évről évre igazán innovatív termékeket tudunk alkotni. Célunk, hogy mindig a lehető legizgalmasabb technológiát hozzuk el a vásárlóknak, és alig várjuk, hogy ezeken túl még számtalan újdonságot leplezzünk le a jövő év januári CES 2022 eseményen.” - mondta el Shaoyong Zhang, a TCL Electronics vezérigazgatója.

 

 

Az X széria zászlóshajója, az X925 PRO az első olyan tévé, ami a TCL legújabb generációs Mini LED háttérvilágítással, az úgynevezett OD Zero technológiával rendelkezik. A 85 hüvelykes készülék lenyűgöző képmegjelenítést, szemet kápráztató formavilágot és magával ragadó hangzást biztosít a Google TV személyre szabható felületével kombinálva.

 

A TCL X925 PRO 8K felbontással van felvértezve, ez több mint 33 millió képpontot jelent a gyakorlatban. A lenyűgöző élességen túl szobát feltérképező hangzást biztosít az Onkyo hangszórói, ami a készülék házába rejtve kelti életre a Dolby Atmos technológia háromdimenziós hangélményét.

 

A CES 2022 által elismert Sweeva 6500 robotporszívó LiDAR szenzoros technológiával térképezi fel a lakás teljes területét, különleges kialakításának köszönhetően pedig a legszűkebb helyekre is képes eljutni, így biztosítva a hosszantartó tisztaságot. Az UVC LED technológia segítségével takarítás közben sterilizálja a padlót, elpusztítva így a baktériumokat és a vírusokat a teljes védelem érdekében.