Aranyos figurák a kert díszítőelemeiként

forrás: Prím Online, 2022. május 1. 10:45

Szeretnéd feldobni valahogy a kertedet most, hogy beköszöntött a jó idő? Ne aggódj, ha nincs ötleted, hiszen mutatunk neked sok-sok kedves kerti törpét. Ezek a figurák minden udvarban gyönyörűen ékeskednek, és magukra vonzzák a tekinteteket. Nézz körül köztük te is!

Sokszínű választék, jó hangulat

 

A kerti törpék minden házhoz kellemes hangulatot varázsolnak. Ha nincs díszítőelem kihelyezve a kertedben, akkor lehet, hogy nem is olyan jó kedvvel töltöd el ott az időt. 

 

Azonban ha odafigyelsz az ízléses berendezésre, akkor egy kis kreativitással máris feldobhatod az udvar összképét. Nagy segítséget nyújthatnak ebben a cuki kerti törpék. Bájos mosolyukkal, bohókás arcukkal könnyen mosolyt csalhatnak a te arcodra is. 
 

 

A kerti törpéket udvarod számos pontjára elhelyezheted. Választhatod a kertet, de dönthetsz a bejárati ajtó mellett is. Ez utóbbi esetben a törpe mindig jó kedvre derít majd, ahogy megérkezel az otthonodba. A hangulatod az élet minden területére kihat, így érdemes odafigyelned a részletekre. Lehet, hogy éppen egy kedves kerti törpe fogja feldobni a kedvedet, ha éppen rossz passzban vagy. 

 

Ráadásul ha esetleg vendégek érkeznek, őket is egészen biztosan lenyűgözi majd a figurák látványa. Szeretnél beszerezni egyet? Nézz szét a Deconline.hu kerti törpe kínálatában, ahol számos szép darabot találhatsz!

 

Rengeteg kivitelezési mód

 

Természetesen a törpék között is rengeteg variáció közül válogathatsz, így biztosan meg fogod találni azt, amelyik a leginkább tetszik. Legyen akár álló, ülő, mosolygós, vagy világító, az összeset el tudod helyezni a hozzá passzoló helyszínen. 

 

Amennyiben a sötétben is szeretnéd megcsodálni kerti törpéid báját, akkor érdemes lehet egy világító darabot választani. Ha pedig a hangulatodat szeretnéd feldobni a figurával, akkor nincs is jobb választás egy mosolygós törpikénél.

 

Ahogy a kivitelezési módokban, úgy a méretekben is teljes a szabadság. Kiélheted kreativitásodat azt illetően is, hogy mekkora törpékkel szeretnéd ékesíteni a kertünket. Mit gondolsz a te kertedbe a nagyobb, vagy a kisebb darabok illenének? 

 

A kérdés megválaszolásához nézz körül a kínálatban, ahol bizonyára élvezni fogod a válogatást. Akármilyen variációt is fogsz beszerezni, a sikerük garantált. Hiszen ezek a kis vatázslatos mesebeli gnómok minden pillanatban felhívják magukra a figyelmet.

 

Díszítés a környezetvédelem jegyében

 

Ha a világító törpéiddel a Föld megóvására is szeretnél gondolni, napelemes változatokat is találhatsz belőlük. Ezzel persze a költségeidnek is jót teszel, hiszen nem kell majd őket külön áramforráshoz csatlakoztatni, esetleg elemet vásárolni hozzájuk. Így a napelemes megoldás minden esetben tuti tipp!

 

Kedveled a járműveket? Kisautós, vagy éppen motoros törpéket is beszerezhetsz, melyek szintén kellemesen fognak mutani nálad. Akármelyik törpére is essen a választásod, biztosan nem fogod majd megbánni a döntésedet. Reméljük, te is jó kedvre derülsz majd újdonsült figuráid segítségével!