Contact Plus Hungary - integrált ügyviteli megoldások

, 2001. február 25. 21:08
A Contact Plus Hungary Kft. (www.contactplus.hu) integrált ügyviteli rendszermegoldások szállításával, valamint azokat kiegészítő innovatív fejlesztésekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik. Közel egy évtizedes gyakorlati tapasztalataink birtokában legfőbb célunk, hogy valós értékű és hosszú távra szóló ügyviteli megoldásokkal szolgálhassuk ügyfeleinket.
Munkatársaink a sokéves gyakorlat során számos projektben vettek részt az ügyvitelszervezéstől a rendszerkiválasztáson, -tervezésen, -fejlesztésen és -bevezetésen keresztül egészen az üzemeltetésig. Ezeket a tapasztalatokat kamatoztatjuk ügyfeleink és partnereink javára úgy, hogy közben ötvözzük a tradicionális és bizonyított értékeket az információtechnológia folyamatos fejlődéséből eredő innovatív lehetőségekkel. Cégünk széles körű termék- és szolgáltatásportfóliójának köszönhetően képes a tényleges igényekből kiinduló és az ügyvitel egészére kiterjedő, hatékony megoldásokat nyújtani.

A Szoftverbörze 2001 kiállítás alkalmával az ügyvitel egy időszerű és egy kevésbé “frekventált” területére szóló szoftvermegoldásainkat kívánjuk bemutatni az érdeklődőknek. Az e-KER2000 Internetes Kereskedelmi Rendszer fejlesztésénél elsődleges szempontunk volt, hogy a hagyományos katalógus- és rendelésfelvételi funkciók mellett a rendszer integráltan együtt tudjon működni a háttér (back-office) ügyviteli szoftverekkel is. Ez azért fontos, mivel az internetes kereskedelem az a terület, ahol a “mágikus” virtuális eszköz a konkrét vételi szándék és a kézzelfogható teljesítés közé ékelődik. Kiemelt stratégiaként kezeljük tehát, hogy az internetes kereskedelmi megoldás ne csak a figyelemfelkeltő kirakat és termékkatalógus szerepét töltse be, de a háttérben meghúzódó valós folyamatokba (pl. készletgazdálkodás) ágyazva a tényleges teljesítést is szolgálja.

A kiállításon bemutatásra kerülő másik alkalmazásunk a FOLIO2000 Befektetési Nyilvántartó és Döntéstámogató Rendszer. Ez a termék olyan vállalati felhasználók részére készült, akik az eddiginél egyszerűbben, gyorsabban, ugyanakkor kellő szakmai megalapozottsággal szeretnék értékpapír-befektetési döntéseiket meghozni, valamint azokat folyamatosan nyomon követni és kontrollálni. A program követi a befektetések teljes életciklusát az ajánlatkéréstől a lejáratig. Hathatós segítséget nyújt a pénzintézetektől kapott ajánlatok kiértékelésében, a szabadon definiálható, pontozásos kiértékelő funkciók segítségével pedig tetszőleges befektetési politika állítható fel. A rendszer számos kimutatás és grafikon segítségével részletes “monitoringra” ad lehetőséget a befektetések hozamát, lejáratát és egyéb paramétereit illetően. Segítségével jelentősen lerövidülnek a befektetések döntési folyamatai, és ez az időmegtakarítás pénzben is mérhető.