Állásbörze a Corvinuson: 7-8 ezer látogatót vár az egyetem

forrás: Prím Online, 2023. április 24. 10:04

Április 25-én és 26-án rendezi meg a Corvinus Egyetem a Career & Business Festivalt, ahol több mint kétszáz állásajánlattal harminc cég lesz jelen az ország vezető vállalatai közül. A Corvinus az álláslehetőségek mellett szakmai előadásokkal, karriertanácsadással, workshopokkal és fesztiválprogramokkal is várja a látogatókat.

Az eseményen a banki, pénzügyi, tanácsadói, FMCG (napi fogyasztási cikkek) szektorokból érkező cégekkel találkozhatnak az érdeklődők. Gyakornoki, pályakezdő és senior pozíciók és szakmai gyakorlati helyek között is lehet böngészni. A rendezvényhez applikáció is tartozik, az állásokra egyszerűen, az ott generált egyéni QR-kóddal is lehet jelentkezni. A nem aktív álláskeresőknek is hasznos lehet eljönni, mert a két nap alatt összesen nyolc szakmai előadáson, kerekasztal-beszélgetésen – például a kudarctűrés, változásvezetés, CEO-vá válás témájában –, önéletrajz-írási és karrier-tanácsadáson, de akár nyereményjátékon is részt lehet venni. A kiállítók mellett az egyetemi Alumni és HR, a University Business Club és a Studium Generale corvinusos diákszervezetek standjai is megtalálhatóak majd.

 

 

A Corvinus aktív hallgatókra, alumnikra és külsős érdeklődőkre is számít, összesen mintegy 7-8 ezer látogatót vár a rendezvényre. A kiállítók: Agoda, BDO Magyarország, Deloitte, Eaton, EFS Unternehmensberatung GesmbH, Egon Zehnder, ExxonMobil, EY, Focus Audit, Henkel, K&H Bank, Kontron, KPMG, KSH, Magyar Bankholding, Miniszterelnöki Kabinetiroda, MOL, Morgan Stanley, MVM, NIX, P&G, Pénzügyminisztérium, Philip Morris, Raiffeisen Bank, Reddal, Roland Berger, SPAR Magyarország, Thermo Fisher, Zyntern. Még több információért érdemes a Corvinus karrierexpójának Facebook-eseményét követni.