A QNAP kiadja a SaaS biztonsági mentési megoldást

forrás: Prím Online, 2023. december 8. 12:56

A QNAP Systems, Inc. kiadta a Boxafe 2.0-s verzióját, a Google Workspace és Microsoft 365 biztonsági mentési megoldást új vállalatközpontú funkciókkal és licenccsomagokkal. A vállalatok és a menedzselt szolgáltatásnyújtók könnyen hasznosíthatják a Boxafét, hogy megvédjék a SaaS-adatokat az előre nem látható katasztrófáktól, amelyek helyrehozhatatlan károkat okozhatnak a vállalkozásoknak.

 

 

Főbb jellemzők

 

    Biztonsági mentés NAS-ra vagy felhőbe: Készíts mentést a SaaS-adatokról nemcsak egy lokális QNAP NAS-ra, hanem helyszíni szerverekre vagy egy felhőalapú QutsCloudra is (a támogatás hamarosan érkezik hozzá)!

 

Licencverziók Boxafe 2.0-hoz

 

A QNAP különféle licencopciókat kínál, hogy megfeleljen a felhasználói igényeknek. A nagyobb megtakarítás érdekében éves licencverziók is elérhetők. Kérjük, látogass el a Szoftveráruházba a licencelési lehetőségek megtekintéséért vagy lépj kapcsolatba értékesítőinkkel az ajánlatkéréshez!

 

A felhasználóknak fontolóra kell venniük az új licenctervek hatását a 2.0-s verzióra történő frissítés előtt, mivel ez a frissítés nem visszafordítható.