A Toshiba légkondícionálója az európai otthonokba is fenntarthatóságot és természetes szépséget hoz

forrás: Prím Online, 2024. július 9. 11:41

A Carrier RLC Europe bemutatja a Toshiba márkájú DAISEIKAI 10 légkondícionálót, ami a fenntarthatóság, az elegáns dizájn és a teljesítmény új szintjeit hozza el az európai otthonokba. A Carrier RLC Europe az intelligens klíma- és energiamegoldások piacvezetőjének számító Carrier Global Corporation része.

A Carrier RLC Europe az elsőként a skandináv országokban elérhető DAISEIKAI10 egy olyan változatát fejlesztette ki, amely már az átlagos és meleg éghajlati viszonyoknak is megfelel Európa-szerte.

 

 

A DAISEIKAI új esztétikája az anyagkoncepcióból fakad: „Visszatérés a Földre”. A PEFC-tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható fatelepítésekből származó természetes farács egyedülállóvá teszi a terméket a légkondicionálók és hőszivattyúk piacán. A természetes farács egyedi erezetével, textúrájával és színtónusával minden otthonra testre szabja a DAISEIKAI 10-et, a meglévő légkondicionálókat lecserélő lakástulajdonosok számára pedig egy időtlen fehér panel is elérhető. Ezenkívül a DAISEIKAI 10 műanyag alkatrészeinek 43%-át is újrahasznosított anyagok teszik ki.

 

A kategóriaelső A+++ hűtési és fűtési energiabesoroláson, valamint a beltéri egység rendkívül csendes működésén kívül a DAISEIKAI 10 számos intelligens funkciót tartalmaz a lakástulajdonosok életstílusának komfortosabbá tételéhez. Többek között ilyen a több vezérlős megoldás, beleértve a luxus távirányító, a Wi-Fi/app, az intelligens hangvezérlés, a mozgáskövető funkció, illetve plazma ionizáló ultratiszta PM 2.5 szűrővel és bevonatolt tekerccsel.

 

 

A Toshiba DAISEIKAI 10 ideális választás a környezettudatos lakástulajdonosok számára, akik szeretnék megőrizni a bolygót a jövő generációi számára.