A Philips Monitors bemutatja az Evnia 5000-es gaming monitor sorozat két új tagját

forrás: Prím Online, 2024. október 2. 14:37

A Philips két új, izgalmas kijelzőt mutat be az Evnia 5000 gaming monitor sorozat keretében: a 27 hüvelykes (68,5 cm) Philips Evnia 27M2C5501 és a 31,5 hüvelykes (80 cm) 32M2C5501 modelleket.

Ezeket az új modelleket úgy tervezték, hogy a játékosokat még mélyebben bevonják az akcióba, és nagy teljesítményt nyújtsanak a játékélmény fokozásához. A Quad HD Fast VA panelek, a 180 Hz képfrissítési sebesség és a Smart MBR funkcióval ellátott 0,5 ms MPRT révén ezek a monitorok gyors és zökkenőmentes játékot biztosítanak, miközben a HDR10 és az AI-támogatású Ambiglow világítás magával ragadó, vizuálisan lenyűgöző környezetet teremt.

 

Sebesség és pontosság a versenyjátékosok számára

 

A Philips Evnia 27M2C5501 és 32M2C5501 a játékok szerelmeseinek minden olyan funkciót megad, amelyre szükségük van ahhoz, hogy a legtöbbet hozzák ki a legintenzívebb versenyjátékokból is. Az ívelt Fast VA panel gyönyörűen illeszkedik ezeknek a monitoroknak a 180 Hz képfrissítési sebességéhez, az alacsony bemeneti késleltetéshez, az Adaptive-Sync funkcióhoz és a Smart MBR-rel ellátott 0,5 ms MPRT gyors reakcióidőhöz, amelyek együttesen biztosítják, hogy a játékosok élvezhessék a gyors, pontos és zökkenőmentes mozgásokat, amelyek szakadozás, elkenődés vagy elmosódás nélkül azonnal megjelennek a képernyőn.

 

 

Zökkenőmentes képek, és AI-támogatású vizuális tűzerő

 

A Philips Evnia 27M2C5501 és 32M2C5501 modellek olyan vizuális teljesítményt nyújtanak, amely éppolyan gyönyörű, mint amilyen zökkenőmentes és gyors. A nagy dinamikatartomány az összességében magával ragadó élmény érdekében lenyűgöző fényerőt, ideális kontrasztot és gazdag, mély színeket biztosít. A kristálytiszta Quad HD (2560 x 1440) felbontás nagy sűrűségű pixelszámmal rendelkezik, amely meggyőzően élethűvé teszi a képeket, így a GPU teljesítmény és a képminőség tekintetében a legjobb egyensúlyt biztosítja.

 

Ez a vizuális élmény túlmutat a kijelző anyagi adottságain: Az AI-támogatású Ambiglow világítás, a Philips RGB-világítása, amely képes a színeket a videótartalomnak megfelelően változtatni, tükrözve ezáltal a felhasználói élményt, mostantól minden egyes jelenetben intenzívebb szórakozást és elmélyülést kínál.

 

 

Kényelem és ergonómia a hosszabb használathoz

 

És mivel egyetlen játék- vagy munkaélmény sem lenne élvezetes a fizikai kényelem nélkül, a Philips Evnia 27M2C5501 és 32M2C5501 modellek a lehető legkellemesebb átfogó élmény érdekében számos ergonómiai és jóléti funkcióval rendelkeznek. A szem megerőltetésének csökkentése érdekében mindkét modell rendelkezik LowBlue móddal, Flicker-Free funkcióval és tükröződésmentes bevonattal, míg az állítható magasságú lábazat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a döntési és forgatási opciókkal megtalálják a tökéletes pozíciót.

 

Árak és elérhetőség

 

Az Evnia 5000 terméksorozat e két új modellje igazi csemege a legújabb akciójátékok rajongói számára, hiszen nem kell választani a sebesség, a gördülékenység és a vizuális teljesítmény között.

 

A Philips Evnia 27M2C5501 és 32M2C5501 monitorok már elérhetőek, rendre 239€ illetve 279€ áron.