Az ABB bemutatja legújabb okosotthon-termékét

forrás: Prím Online, 2024. október 14. 13:10

Az ABB bejelentette a OneTouch érintőképernyős kezelőpanel piacra dobását, amely zökkenőmentesen integrálja egyetlen eszközbe az okosotthon- és a kaputelefon felügyeleti rendszereket.

 

• Okosotthon-vezérlőegység az ABB-Welcome és az ABB-free@home vezeték nélküli, valamint a Matter-kompatibilis eszközök számára. 

• Érintőpanel kapunyitás-, világítás-, redőny- és hőmérséklet-vezérléshez és még sok további funkcióhoz. 

• Távoli hozzáférés egyetlen mobilalkalmazásból. 

 

A hasonló termékek közül elegáns és tetszetős megjelenésével is kitűnő OneTouch okosotthon-vezérlőközpont integrálja a System Access Pointot, biztosítja a könnyű csatlakozást az ABB-free@home vezeték nélküli és a Matter-kompatibilis eszközökhöz – mindezt egyetlen panelről kezelve. Emellett megjeleníti és vezérli az ABB-free@home vezetékes eszközeit, egy érintéssel elérhetővé teszi az intelligens otthon összes elemét, mindemellett biztosítja, hogy minden interakció zökkenőmentes és intuitív legyen.

 

 

Az ajtónyitástól kezdve a világítás beállításán és a redőnyök működtetésén át a zene vezérléséig a OneTouch bármilyen lakóteret még intelligensebbé, még komfortosabbá képes alakítani. Emellett a Matter-kompatibilis eszközökkel való együttműködése szélesebb körű átjárhatóságot biztosít más okosotthon megoldásokkal és platformokkal, mint például az Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings rendszerek, valamint könnyebb beállítást és egységesebb, futurisztikus okosotthon-élményt nyújt.

 

 

A könnyen telepíthető és egyszerűen üzembe helyezhető OneTouch érintőkijelző kétsávos Wi-Fi támogatást (5 GHz + 2,4 GHz) nyújt és kompatibilitis a Welcome -két vezetékes- kaputelefon és hamarosan az ABB-Welcome IP rendszerrel is. A kijelző kiváló minősége kitűnő színvisszaadással, széles látószöggel és érzékeny érintőképernyővel társul. A beépített hőmérséklet-érzékelő közvetlen klímavezérlést is lehetővé tesz.

 

 

A OneTouch vékony kialakítású, mindössze 10 mm-t emelkedik ki a fal síkjából és klasszikus fehér, valamint fekete színben kapható. Az elegáns panel az ABB újonnan kifejlesztett felhasználói felületével rendelkezik, amely egyedülálló felhasználói élményt biztosít. 

 

Samuel Merkli, az ABB Smart Buildings divíziójához tartozó Wiring Accessories egység vezetője a következőket mondta: „A OneTouch legújabb piaci bevezetése jól mutatja az iránti szilárd elkötelezettségünket, hogy olyan termékeket és megoldásokat kínáljunk, amelyek segítenek az embereknek okosabban és fenntarthatóbban élni, és emelik a jövő életszínvonalát.”