A SAS beszállítói kapcsolatkezelés (SRM) szoftver 2.0 verziója

, 2001. május 23. 17:08
Az SAS Institute, az e-intelligence és adattárház-technika piacvezetője forgalomba hozta az SAS beszállítói kapcsolatkezelés megoldás (SRM) legújabb verzióját, mely áttekinthetőbbé teszi a beszállítókkal kapcsolatos információkat és megalapozza a beszerzésre vonatkozó stratégiai döntéseket.
A továbbfejlesztett elemző, beszállítói teljesítményértékelő és információprezentáló képességeket kínáló 2.0 verzió felhasználói hatékonyabban kezelhetik háttéripari kapcsolataikat, és emellett jelentős megtakarításokat érhetnek el.

"Egyre több vállalat ismeri fel háttéripari kapcsolatrendszere pontos és naprakész ismeretének fontosságát" - nyilatkozta Christine Kelly, a SAS beszállítói kapcsolatkezelés termékágazatának stratégiai igazgatója. "SRM termékünk pontosan ezt az ismeretet kínálja. A SAS már csaknem két éve folyamatosan elégíti ki ügyfeleinek ez irányú igényeit. A 2.0 verzió elemző, teljesítményértékelő és portálszolgáltatásai kiegészítik termék- és szolgáltatáskínálatunkat, és nagymértékben segítik vevőink háttéripari (beszállítói) kapcsolatainak stratégiai kezelését."