rEVOLUTION ügyviteli rendszer a Danka Magyarország Kft.-nél

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. február 4. 17:54
A rEVOLUTION Software Zenit SQL vállalatirányítási rendszerének bevezetése mellett döntött a hazai irodatechnikai piac egyik vezető képviselője, a Danka Magyarország Kft. A rEVOLUTION egyedi fejlesztéssel kiegészítve szabta rendszerét a vállalat igényeihez.
A Danka Magyarország Kft. a cég nemzetközi hálózatában is használt ügyviteli rendszert cserélte le a rEVOLUTION hazai feltétételeknek jobban megfelelő SQL-alapú alkalmazására.

A vállalat mérete, ügyfeleinek száma és fejlődésének üteme, valamint a fénymásolók értékesítéséhez, üzemeltetéséhez és karbantartásához kapcsolódó tevékenységek nagy száma megkövetelte, hogy a belső és külső folyamatokat pontosan azonosító, a döntésekhez szükséges kimutatások és gazdasági számítások elvégzésére alkalmas rendszer kerüljön bevezetésre. A Dankánál ezen belül különös hangsúlyt kapott az igény, hogy az egyes ügyfelekhez és tevékenységekhez tartozó folyamatok szétválasztásával elkülöníthetőek legyenek a sikeres és a kevésbé jövedelmező üzletágak.

A pályázatok elbírálása során fontos döntési szempont volt mind a fejlesztő cég ismertsége, referenciái, mind a szoftver tudása, bővíthetősége, és természetesen az ár is – mondta Tóvizi Tibor, a Danka Magyarország Kft. pénzügyi igazgatója. A rEVOLUTION rendszere a megmérettetésben mind a négy területen versenyképesnek bizonyult. A hazai cég melletti döntéshez hozzájárult még a hazai fejlesztésből adódóan a magyarországi törvényi előírásoknak való maradéktalan megfelelés, az aktuális jogszabályok folyamatos követése, valamint az egyedi fejlesztések terén szerzett szaktudás és rugalmasság is, amelyre a Danka számára szükséges speciális szervizmodul kifejlesztése terén volt szükség.