Új Panasonic termékcsaládok: Acuity, DIGA, D-snap

Kovács Attila, 2003. szeptember 18. 19:43

Három új termékcsaládot mutattak be a Panasonic szeptember 18-án az újjávarázsolt városmajori Barabás-villában megtartott sajtótájékoztatóján.
Az Acuity flatképernyős megjelenítő és tévécsalád tagjai között található LCD-tévék és két tunert tartalmazó plazmaképernyős berendezések. A DIGA DVD videofelvevők új családja máris négy modellben kapható. A berendezések közül kettőbe merevlemezt építettek be. A DMR-E50 ajánlott ára 129 ezer forint. A DMR-E60 típus digitális kamerával, memóriakártyával is rendelkezik. A DMR-HS2 és a csúcsmodellnek számító DMR-E100H típus merevlemezes kivitelű, az utóbbinál a periféria kapacitása 80 gigabájt és a berendezés memóriakártyával mozgóképet is kezel.

A D-snap eszközök a Panasonic értelmezésében a „digitálisan elkapott hangulat" rögzítésére szolgálnak. Három kivitelben készülnek: az SV-AV100 típusú multifunkciós eszköz Mpeg 2 videokamerát is tartalmaz. Irányára 350 ezer forint. Az SV-AS10 SD multikamera fényképezőgépet, diktafont és MPEG lejátszót integrál egyetlen egységbe. Irányára 99 ezer forint. A harmadik az SV-AV20 típusjelű multi-AVkészülék. A D-snap termékek várhatóan október végétől lesznek kaphatók.