Simpsonék a Vodafone-nál

Kollár Csaba, 2003. november 18. 21:04
A THQ Inc és a Vodafone bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött, aminek az értelmében a Twentieth Century Fox népszerű családját, a The Simpsons-t a Vodafone európai, ausztráliai és új-zélandi ügyfelei számára már mobilkörnyezetben is elérhetővé teszik.
A tartalomfejlesztés első állomásaként már november hónapban elérhetővé válnak a Simpson témák közül a csengőhangok, az animált képüzenetek, a háttérképek, a képernyővédők és - természetesen - a játékok.

Adam Comiskey a THQ ügyvezető igazgatója elmondta, hogy "büszkeséggel tölt el bennünket, hogy már mobilkörnyezetben is elérhetővé tettük a The Simpsons-ékat. Ez az egyik legmulatságosabb történet és a mobilváltozata szintén népszerű lesz, ebben egészen biztos vagyok."

Guy Laurence a Vodafone termék- és tartalomszolgáltatásokért felelős marketingigazgatója szintén pozitív gondolatainak adott hangot: "a The Simpsons-t a világon mindenki ismeri, és ezért (is) központi eleme globális szabadidős szolgáltatási stratégiánknak. A Vodafone az első, amelyik ezt a gazdag mobil szabadidős, szórakoztató tartalmat Európában és Ausztráliában útjára indítja."