2003-ban is sikeres Számalk év

forrás Prim Online, 2004. április 2. 22:51

 

A Számalk csoport közel 20 milliárd forintos forgalommal és mintegy 700 millió forintos eredménnyel zárta a tavalyi évet. A jövőt tekintve, a Számalk Informatika Rt további növekedésének kulcsát a Navision vállalatirányítási rendszer mind szélesebb körben történő bevezetésében látom - jelenti ki Papp Tibor a cég vezérigazgatója.

A magyarországi kis- és középvállalatoknál, valamint a közigazgatás intézményrendszerében egyre jobban érzékelhető a szervezeti folyamatok hatékonyabb irányítására való törekvés, és az ezt szolgáló informatikai megoldások iránti igény. A felelősen gondolkodó vezetők felismerték, hogy az alap infrastruktúra létrejöttével, az informatikai ráfordításokat erre, a szervezet eredményessége szempontjából meghatározó területre célszerű koncentrálni.

A Microsoft termékkörébe tartozó Navision elnevezésű intergált vállalatirányítási rendszer rugalmasan konfigurálható moduláris felépítésével, alacsony licenszdíjaival és gyors bevezethetőségével kifejezetten e felhasználói kör elvárásaihoz igazodik. A vállalatok és intézmények a rendszer szolgáltatásain keresztül folyamatosan figyelemmel kísérhetik pénzügyi folyamataik és különféle projektjeik alakulását, időben felkészülhetnek az előre nem látható helyzetek megoldására, jobb minőségű kapcsolatot alakíthatnak ki ügyfeleikkel, együttműködő partnereikkel és alkalmazottaikkal.

A SZÁMALK Informatika Rt. magas képzettségű rendszermérnökeivel és tapasztalt tanácsadóival felkészült a Navision vállalatirányítási rendszer széleskörű bevezetésére, melyhez a Microsoft Aranyfokozatú Partnereként a gyártó kiemelt támogatását is maga mögött tudhatja.