XXL kiegészítő díjcsomag a Matávtól

forrás Prim Online, 2004. augusztus 17. 17:15
Az XXL kiegészítő csomaggal csúcsidőn kívül az ország valamennyi Matáv-telefonszáma percdíj és kapcsolási díj nélkül tárcsázható.
A Bázis, Csevegő és Sokatmondó díjcsomagok mellé igénybe vehető XXL kiegészítő díjcsomaggal a Matáv egyetemes szolgáltatási területén lévő helyi, helyközi I.-es, helyközi II-es és belföldi távolsági számok hívásáért, munkanapokon 18 óra után és hétvégén egész nap, sem percdíjat, sem kapcsolási díjat nem kell fizetni.

A csomaggal rendelkezők maximum havi 100 órát beszélhetnek díjmentesen csúcsidőn kívül, helyi és helyközi I. helyközi II, belföldi távolsági irányba, percdíjat a hívások 60. percéig nem számláz a Matáv.

Az XXL kiegészítő csomagot Bázis, Csevegő vagy Sokatmondó díjcsomaggal rendelkező egyéni ügyfelek vehetik igénybe, analóg és ISDN2-PMP vonalra egyaránt.

A csomag kedvezménye kizárólag beszédforgalomra vonatkozik, de nem vonatkozik az Invitel betelepült számok hívására, adat- és internetforgalomra, hívókártya-, vezetékes SMS-fogalomra.

A kiegészítő díjcsomag havidíja bruttó 1750 forint.

A csomag 2004. szeptember 1-jétől kerül bevezetésre, de előmegrendeléseket már 2004. augusztus 16-tól felvesznek a Matáv ügyfélkapcsolati pontjain.