Negyven szakelőadás az októberi Euro DesignCon 2004 konferencián

OTS - Cégvonal, 2004. augusztus 25. 13:07
Az International Engineering Consortium (IEC) küszöbön álló Euro DesignCon 2004 konferenciájának technikai szervező bizottsága a gyakorló félvezető- és elektronikai ipari mérnökök által benyújtott 120 pályázat közül kiválasztotta a negyven bemutatásra kerülő dolgozatot.
Minden egyes 45 perces előadás részletekbe menő áttekintést ad a következő szakterületek valamelyikéről: tervezési eredményhitelesítés, szilíciumlapka szintű rendszertervezés, áramkör szintű fizikai elrendezési tervezés, tesztelés és hibakeresés, nagysebességű adatátviteli megoldások, autóipari rendszertervezés, valamint vezeték nélküli kommunikációs rendszertervezés.

- A DesignCon konferenciáit a félvezető-ipari és elektronikai tervezési feladatok legkritikusabb kihívásainak mélységekbe menő elemzése és az azonnal alkalmazható eredményeket kidolgozó fórumok megrendezése fémjelzi - jelentette ki John Janowiak, az IEC vezérigazgatója.

Janiowak a technikai fórumokat az Euro DesignCon 2004 szakirányú ismeretterjesztési erőfeszítése egyik legékesebb példájának tekinti. A fórumokon egyebek között az alábbi dolgozatok kerülnek terítékre: Advances in Platform ASICs, M-LVDS in Practice: New Life for Multipoint Buses, Applying Physics-Based Analysis to the Design and Verification, Signal Integrity Analysis for Clock and DataCom Applications.

Az IEC sikeres amerikai DesignCon programját alapul véve az Euro DesignCon 2004 előadásai az európai félvezető-ipari és elektronikai tervezési szakma legégetőbb problémáit veszik górcső alá. A technikai fórumok keretében megvitatott szakdolgozatokon túl a konferencia számos előadást, plenáris és szakmai ülést, valamint az iparág több mint harminc vezető vállalata által rendezett termékbemutatót is magában foglaló átfogó ismeretterjesztő programot kínál.

Az Euro DesignCon 2004 október 11. és 14. között kerül megrendezésre a müncheni Arabella Sheraton Grand Hotelben. A regisztrációs lap és a részletes program a www.designcon.com/euro weboldalon található.