Három új ügyvezető alelnököt nevezett ki a Virtutech

OTS - Cégvonal, 2004. szeptember 28. 18:07
A legfejlettebb szoftverek gyártóit teljeskörű virtuális technológiai rendszerszolgáltatásokkal ellátó Virtutech, Inc., vezetősége három új magas rangú taggal gyarapodott, akik újabb lökést adhatnak a cég gyors növekedésének. Bjorn Johansson alelnökként a műszaki igazgatói, míg Dr. Paul McLellan szintén alelnöki minőségben a marketing feladatokat látja el, Dale Rossi alelnök pedig az értékesítési csatornákért és az üzletfejlesztésért lesz felelős.
A fenti kulcsfontosságú vezetői megbízások a cég reményei szerint tovább erősítik majd a vállalat piaci vezető pozícióját a hagyományos hardver-alapú megközelítést szoftver-alapúval felváltó virtuális környezetek fejlesztésében.

- Nagy örömömre szolgál Bjorn, Paul és Dale csatlakozása vezetői gárdánkhoz - jelentette ki Peter S. Magnusson, a Virtutech alapító ügyvezető igazgatója. - Szakmai tapasztalataik és a már befutott, valamint az újonnan kialakított üzletágak fejlesztésében bel- és külföldön egyaránt felmutatott eredményeikből ítélve kiemelkedően hasznos tagjai lesznek vállalatunknak.

Johansson úr több mint tizenöt éves tapasztalatra tett szert lendületesen növekvő fejlett technológiai vállalatoknál. Számos befutott és újonnan alapított műszaki profilú vállalatnál töltött be vezetői pozíciót, egyebek között az Ericssonnál is. Műszaki alelnökként Johansson úr irányítja majd a Virtutech termékfejlesztési és modellezési feladatait.

Paul McLellan úr már húsz éves kezdő kisvállalatoknál és befutott nagyvállalatoknál szerzett fejlett technológiai műszaki irányítási és marketing tapasztalattal rendelkezik. Egyebek között dolgozott a Cadence Design Systems cégnél stratégiai technológiai fejlesztésért felelős alelnöki, a Compass Design Automation cégnél elnöki, valamint a VaST Systems Technology cégnél marketingért felelős alelnöki beosztásban. Marketing ügyekért felelős alelnökként Dr. McLellan a termékfejlesztést és a marketing tevékenységet irányítja majd.

Dale Rossi több mint 13 éves sikeres vállalkozás-irányítási múltra tett szert gyors ütemben fejlődő technológiai cégeknél. Legutóbbi fontosabb vezetői állásai között említést érdemel a Bristlecone (SAP) értékesítési igazgatói posztja, az Accordiánál alapító tagként betöltött igazgatói posztja, a Servelink alapító-ügyvezető igazgatói posztja, valamint számos más vezetői pozíció a Micromuse és a Lucent Technologies cégeknél. A Virtutech alelnökeként Rossi úr bonyolítja majd a partneri- és piaci kommunikációt, beleértve a kommunikációs csatornákra épülő programokat és partneri kapcsolatok építését is. Rossi úr lesz felelős a legfőbb együttműködő partnerekkel fenntartott kapcsolatok üzleti stratégiájának kidolgozásáért is.