Az ADT a Metro Future Store RFID-partnere

forrás Prim Online, 2004. november 27. 12:21
Az ADT bejelentette, hogy kizárólagos partnerként részt vesz a METRO Csoport Future Store rádiófrekvenciás azonosító rendszerek (RFID) területére vonatkozó kezdeményezésében.
Az ADT, a kiskereskedelmi biztonságtechnikai megoldások vezető európai szolgáltatója biztosítja az RFID leolvasókat, melyeket a METRO Csoport németországi Neussban lévő RFID innovációs központjának kapuinál szerelnek fel. Ezek a leolvasó készülékek automatikusan regisztrálják a raklapokon és ládákon elhelyezett intelligens rádiófrekvenciás azonosító (RFID) kártyákról (chipkártyákról) érkező információkat, majd azonnal továbbítják az adatokat a METRO Csoport kereskedelmi rendszerébe.

A Future Store RFID technológia bevezetése idén novemberben kezdődött: a húsz résztvevő beszállító intelligens kártyával szerelte fel a kísérletben szereplő, a Metro Csoporthoz tartozó áruházakba, üzletekbe és raktárakba irányított szállítmányait. A technológia bevezetése nagyobb hatékonyságot biztosít a vállalat teljes logisztikai és raktármenedzsment folyamatai számára. A leolvasók az ADT piacvezető Sensormatic márkájú termékcsoportjának részét képezik. Az RFID-leolvasók egyedülálló képessége, hogy az összes szabványos, világszerte használt frekvencián képesek az intelligens jeladók adatainak leolvasására.

A METRO Csoportnál alkalmazott RFID leolvasók a Sensormatic RFID megoldás-portfolió részét képezik, melyet speciálisan egy RFID alkalmazás alapjaként fejlesztettek ki. Ez az alap biztosítja a támogatást a további RFID vállalati szoftverbe és készletgazdálkodási rendszerekbe történő befektetések részére.