Személyi változások az F-Secure-nál

forrás Prim Online, 2005. március 15. 08:28
Az F-Secure Corporationnek, az IT biztonsági megoldások egyik vezető szállítójának, 2005. március 1-jétől Pekka Kuusela az új értékesítési és marketing alelnöke.
Pekka Kuusela korábban a Nokiánál dolgozott, ahol az 1992 és 2003 között eltöltött idő alatt számos értékesítési és marketing vezetői pozíciót töltött be. Hatáskörébe tartozott többek között a Nokia finnországi kommunikációs üzletágának értékesítési, disztribúciós és marketing tevékenysége.

2005. április 1-jén pedig Kimmo Alkio, az F-Secure eddigi adminisztratív igazgatója távozik a vállalattól, és a Nokia Corporationnél folytatja karrierjét, ahol a rendszerintegrációs és hálózati alelnöki tisztet fogja betölteni. Kimmo Alkio 2000. óta dolgozik az F-Secure-nál, kezdetben az F-Secure On-Line Solutions vezérigazgatójaként, 2001 júniusától jelenlegi pozíciójában. Az F-Secure-nál eltöltött ideje alatt a cég jelentős pénzügyi eredményeket ért el: személy szerint Kimmo Alkio is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy jelenleg is az F-Secure a leggyorsabban növekvő tőzsdei cég az iparágon belül.