Zen Sleek: Új stílus az mp3-lejátszók terén

forrás Prim Online, 2005. július 16. 09:10
A Creative bejelentette az új Zen Sleek MP3 lejátszót. Ez a kis méretű csúcskategóriás lejátszó, nagyméretű, háttérvilágítással rendelkező kijelzővel és érintésérzékeny vezérlőelemekkel az elegáns, csillogó fehér körvonalakat ötvözi a sima alumíniummal, kiemelkedően stílusossá, és könnyen kezelhetővé téve az eszközt.
Bárki élvezheti a Zen Sleek használatát, amit a háttérvilágítással rendelkező érintésérzékeny Touch Pad vezérlőjének köszönhető, amely lehetővé teszi a lejátszó összes funkciójának természetes, egykezes vezérlését, még gyenge megvilágítás esetén is. Ezt egészíti ki a nagyméretű, kék háttérvilágítással rendelkező kijelző, amely minden a felhasználók által igényelt, a zenére, előadókra, lejátszási listákra, és beállításokra vonatkozó információ megjelenítését biztosítja. A Zen Sleek akár 10,000 WMA, vagy 5,000 MP3 zeneszám tárolására alkalmas, a gyors és könnyed PC-ről való letöltést pedig az akár másodpercenként egy zeneszám sebességet biztosító USB 2.0 támogatás biztosítja. Közvetlen felvételre is alkalmas a lejátszó, a beépített FM rádióból vagy a mikrofonról, és akár 18 órányi lejátszási időt biztosít az újratölthető akkumulátor.

A Zen Sleek kényelmesen elfér a tenyérben, ami lehetővé teszi, hogy minden funkciót elérhessünk az ujjainkkal. A kimenet hangszíne igény szerint testreszabható a hangszínszabályzó funkcióval, amely kilenc akusztikai beállítást tartalmaz. A többi Creative MP3 lejátszóhoz hasonlóan támogatja a zeneletöltési szolgáltatások legszélesebb körét, biztosítva a felhasználóknak, hogy könnyebben elérjék azt a zenét, amit hallgatni szeretnének.