A projektek tervezését segíti a Maconomy 9.0-ás verziója

forrás Prim Online, 2005. október 26. 12:20
A Maconomy dán cég a projekt alapon működő szolgáltató vállalatok (kreatív- és reklámügynökségek, PR és tanácsadó cégek) részére fejleszt vállalatirányítási rendszert immár 15 éve. 2005. június 28-án jelent meg a szoftver 9.0 verziója, amely számos újdonságot tartalmaz. Az újdonságok közül a legígéretesebbek: a kreatív szakma számára kifejlesztett traffic menedzsment, a tanácsadó cégeknél a projektek tervezését segítő Microsoft Project integráció, valamint az idő rögzítésének megkönnyítését szolgáló Microsoft Outlook integráció.
Traffic menedzsment

A traffic menedzsment az ügynökségek számára egy olyan nélkülözhetetlen eszköz, amellyel könnyen nyomon követhetik a múltbeli, jelenlegi és jövőbeli munkákat, azok folyamatát, mérföldköveit, a feladatokat, valamint az egyes csapatok munkáját. A Maconomy traffic menedzsment egyszerű és hatékony eszköz, mely az ügynökségek igényeinek legjavát kielégíti.

A modul tartalmaz egy olyan áttekintő táblát, amellyel a traffic menedzserek online karban tudják tartani traffic ütemterveiket, és a traffic menedzserek egyénileg is használhatják. Mindemellett ha az összes menedzser és alkalmazott a Maconomyt használja, az ügynökség egy teljes értékű megoldáshoz jut hozzá. A Maconomy traffic menedzsment hozzáférést biztosít az egyes munkák naprakész információinak megtekintéséhez és karbantartásához.

Maconomy – Microsoft Project integráció


A Maconomy – Microsoft Project integráció kifejlesztése a projekt menedzserek munkájának megkönnyítése és meggyorsítása céljából történt meg.

A Maconomy megoldások bármelyikét használó, projekt alapon működő vállalakozás számára alapvető fontosságú a hatékony projekt menedzsment. A Maconomynak ezért nagyon fontos, hogy a projekt menedzserek munkájuk során kedvenc eszközeiket használhassák, illetve projekt terveiket úgy tudják elkészíteni, ahogy azt már megszokták. Az integráció mindezt lehetővé és könnyűvé teszi számukra.

A Maconomy és Microsoft Project integráció lehetővé teszi a felhasználók számára a népszerű Gantt diagram teljes körű használatát, ami hasznos lehet, ha valaki a projekt menedzsmenthez tartozó tervezésen és költségevetésen dolgozik.

Maconomy – Microsoft Outlook integráció


Mivel a Maconomyt használó, projekt alapon működő vállalatok működésének alapvető eleme az idő nyilvántartása, ezért az időtábla a Maconomy integrált vállalatirányítási rendszer megoldásainak egyik fő pillére.

A Maconomy és az Microsoft Outlook integrációjának köszönhetően a felhasználók az Outlookot és az Outlook Naptárat már nem csak munkanapjaik megszervezésére, találkozók nyilvántartására stb. használhatják, hanem idejük rögzítésére is.