Az e-Corvina Kft. az Üzlet & Siker pályázat különdíjasa lett

forrás Prim Online, 2005. november 28. 10:34
2005. októberében a Figyelő cégcsoport Üzlet és Siker projektje ismét meghirdette Minősített Vállalkozás pályázatát, mely idén a gazdasági adatok mellett a vállalat innovációs készségét és versenyképességét is figyelembe vette.

Az e-Corvina Kft. az Üzlet & Siker projekt egyik különdíjasa lett a szolgáltató cégek között a 100-300 Mft árbevételi kategóriában. A díjat 2005. november 25-én, az Iparművészeti Múzeumban megrendezett vacsora-gála keretében vette át Gyüre Péter ügyvezető igazgató.

A rangos díj elismeri a cég eddigi tevékenységét, objektív kritériumok alapján jelzi azt, hogy a cég által követett stratégia sikeres. A vállalati tudáskezelésre fókuszált stratégia a folyamatos termékfejlesztéssel és innovációval együtt immár a díj által is megerősítést nyert. A cég számára a partnereink elégedettsége a legfontosabb szempont, ami az idén szerzett 25 új referenciával és a most elnyert díjjal együtt egy hosszú távon is sikeres, az adott piacon belül meghatározó piaci jelenlétet vetít előre.