Extra kedvezmények a VIVAnet ADSL-akcióiban

forrás Prim Online, 2006. június 1. 13:05
Nyár végéig nem kell havidíjat fizetniük azoknak, akik T-Com területen a VIVAnet korlátlan családi vagy irodai ADSL-csomagjait választják. Az akcióval egy időben minőségi fejlesztéseket is végrehajt a társaság.
Nyár végéig akár ingyen internetezhetnek azok, akik T-Com területen a VIVAnet valamelyik korlátlan családi vagy irodai ADSL-csomagját választják – jelentette be dr. Bödecs Béla, a VIVAnet Magyarország Internet Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója. A társaság több különböző sávszélességben kínál családi és irodai csomagokat, amelyeket eddig is igen jól fogadott a magyarországi piac, és ennek köszönhetően jelentősen nőtt a VIVAnet ügyfélköre. Az akció választási lehetőséget is kínál azoknak, akik az ingyenes időszak helyett inkább kezdettől fogva egy alacsonyabb díjat kívánnak fizetni: a Családi 512-es csomag díja ebben az esetben már havi bruttó 4980 Ft , az Irodai azonos sávszélességű terméké pedig nettó 4695 Ft.

Május elején a Hungarotel területein is hasonló kedvezményeket hirdetett a társaság, amelynek eddigi sikere bíztató előjel a most induló T-Com területi akció számára. Az internetezéssel most ismerkedő felhasználók számára kialakított kedvezményes konstrukciókhoz sorolható a VIVAnet forgalomkorlátos FLEXIadsl csomagja, amely 5 Gbyte havi forgalmat biztosít bruttó 3 990 Ft havi díjért, de a forgalomkorlát bármilyen mértékű túllépése esetén is legfeljebb további 25 GByte forgalmat (bruttó 4800 Ft) kell fizetni.