HP Photosmart R967: profi hatás tíz megapixellel

forrás Prim Online, 2006. június 27. 13:12
A HP nemrégiben jelentette be 7,6 cm-es LCD kijelzőt és 30x-os teljes zoomot kínáló, 10 megapixeles Photosmart R967 digitális fényképezőgépe piaci bevezetését.

A HP Photosmart R967 a kompakt kamerák kategóriájának legmagasabb szintű specifikációjával rendelkezik, és a HP technológiájának köszönhetően minden helyzetben optimális képpel örvendezteti meg gazdáját. A HP precíziós lencséjével megvalósított 30x-os zoommal (3x-os optikai és 10x-es digitális) könnyedén készíthetők bámulatosan tiszta képek, a HP képstabilizáló (anti-shake) üzemmódja, pedig szinte teljesen megszünteti a homályos fotók problémáját.

A gép HP Real Life technológiái között megtalálható a gépbe épített automatikus vörösszem-eltávolítás1, a nagy kontrasztarányú fotók sötét részleteit is élesen megjelenítő alkalmazkodó megvilágítás (Adaptive Lighting Bracketing), és a max. 5 kép összefűzését támogató integrált panorámakép-jellemző. A Design Gallery művészi effektusai segítik a kreatív önmegvalósítást, sőt a fotón szereplő személyek karcsúsítását is lehetővé teszik.

A gép használatát tovább könnyíti a beépített súgó és a fotózási technika javítását valós idejű tippekkel segítő, továbbfejlesztett Image Advice szoftver.

Főbb jellemzők:


·    Nagyszerű 10 megapixeles felbontás, gyönyörű nyomatok és nagyítások egészen poszter méretig
·    A HP precíziós lencséje, 30x-os teljes zoom (3x-os optikai, 10x-es digitális)
·    Rendkívül széles látószögű, 7,6 cm képátlójú LCD-kijelző
·    Tartós, újratölthető lítiumionos akkumulátor
·    32 MB belső memória
·    19 rögzítési üzemmód: makro, többzónás élességállítás, automata fókusz, „burst” üzemmód a minden körülmények között minőségi fotózáshoz
·    Kiváló minőségű VGA videó hanggal, másodpercenként 24 kocka rögzítésével
·    HP Photosmart Express a fotók egyszerű mentéséhez, megosztásához és kinyomtatásához – a fotók közvetlenül a gépről elküldhetők a felhasználó merevlemezén található saját fotókönyvtárba, a barátoknak címzett e-mail levélbe vagy egy fotómegosztó webhelyre

HP Real Life technológiák:

·    Ágazatvezető, gépbe épített vörösszem-eltávolítás1
·    HP Design Gallery a művészi effektusok létrehozásához – karcsúsító jellemzővel!
·    Adaptive Lighting Bracketing – az arcok előhozásához és a homályba vesző részletek élesítéséhez
·    Beépített panorámakép-készítés (max. 5 fotóból)
·    Továbbfejlesztett Image Advice szoftver a fotózási technika tökéletesítéséhez

Az R967 várhatóan 2006 szeptemberében kerül piacra, 399 euró ajánlott végfelhasználói áron. Ez a gyártó által javasolt EMEA-régióbeli  bruttó ár, amely bármikor megváltozhat, és országonként is eltérő lehet.