A Logitech megkönnyíti személyes videóink közzétételét

forrás Prim Online, 2006. július 31. 18:01
A Logitech együttműködési megállapodást írt alá a Grouper videomegosztó internetoldal üzemeltetőjével. A megegyezésnek köszönhetően a Logitech QuickCam webkamerák használói könnyedén feltölthetik, bemutathatják és kommentálhatják saját készítésű videóikat az interneten.
A Logitech tervei szerint a Logitech QuickCam szoftver következő generációja már közvetlen elérést biztosít a Grouper.com címre. A webkamera-tulajdonosok a Logitech Video Effects programmal egyszerűen elkészíthetik videoközleményeiket, és rögtön fel is tölthetik azokat a Grouper.com oldalra. A szolgáltatásért cserébe a Grouper vállalat a Logitech webkameráit ajánlja majd ügyfeleinek.

A Logitech ugyancsak bejelentette, hogy a népszerű rapper, Paul Wall által készített "Grills" fogdíszeket hamarosan beilleszti a Video Effects folyamatosan bővülő választékába. A "Grills by Paul Wall" csoport a Logitech tervezőivel együttműködve dolgozik öt különböző gyémántbetétes virtuális fogsordísz kifejlesztésén, amiket a QuickCam felhasználók augusztustól kezdve tudnak majd letölteni. Ezek a fogdíszek az eredeti Grills by Paul Wall termékek pontos másolatai lesznek.