Újra Nokia Mobiltelefonfilm-fesztivál - várják a pályaműveket

forrás Prim Online, 2006. november 24. 19:31
A Nokia Hungary Kft. támogatásával az Új Színház és a Godot Galéria második alkalommal rendezi meg a Nokia Mobiltelefonfilm-fesztivált. A Mobil Show keretében megrendezendő fesztiválra december 1-jéig bárki - profi vagy amatőr filmes - benyújthatja mobiltelefonnal készült pályamunkáját.
A leadott pályázatokat Sándor Pál rendező elnökletével egy kilenctagú zsűri bírálja el. A bírálók által legjobbnak ítélt film készítője egy Nokia N93 típusú multimédiás komputerrel és egy multimédiás laptoppal lesz gazdagabb. A közönségszavazás díjazottja egy Nokia N73 multimédiás komputerrel térhet haza.

A II. Mobiltelefonfilm-fesztiválra a pályázatokat a http://www.mobilfilmfesztival.hu internetes oldalon keresztül vagy személyesen a Mobil Show helyszínén, a Syma Sport- és Rendezvényközpontban lehet leadni december 1-jén 20 óráig. Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet, a mobilfilmek mérete nem haladhatja meg a 30 MB-ot. Aki ennél nagyobb méretet szeretne feltölteni a honlapra, az ezt külön adminisztrátori engedéllyel teheti meg. Az alkotások témájára és a felvételekhez használt mobiltelefonok típusára semmilyen megkötés nincs, a számítógépes utómunka és a vágás egyaránt megengedett.