Félmillió forintért már másfél millió link

forrás Prim Online, 2006. december 12. 10:05
A WebShop-Experts Kft. szervezésével múlt hónapban indult országos keresőoptimalizáció verseny sikerességét mutatja, hogy habár a verseny mindössze egy hónapja tart, de a linkfelhő kulcsszóra rákeresve a google-ben a találatok száma meghaladja a másfél milliót.
A verseny célja ezen hatékony marketing eszköz népszerűsítése a magyar vállalkozások és webfejlesztők körében, továbbá a tehetséges magyar webfejlesztők összegyűjtése és támogatása. Nemzetközi tendenciák szerint a marketing költségvetés egyre nagyobb hányadát fordítják a cégek kereső optimalizációra, és ez a tendencia várhatóan folytatódni fog az elkövetkező években is. Magyarországon is egyre többen felismerik a keresők nyújtotta kivételes lehetőséget, és ebben a keresőoptimalizáció várhatóan komoly szerephez fog jutni költséghatékonyságának köszönhetően.

A hazai kis- és középvállalkozások körében történő széleskörű elterjedésének legnagyobb akadálya magának a fogalom ismeretének a hiánya. A keresőoptimalizációs technikák és módszerek bemutatásán túl ezen állapoton is igyekeznek javítani a verseny szervezői. A nyeremények összértéke megközelíti a félmillió forintot. A versenyre a nevezés ingyenes, hozzá mindössze egy regisztráció szükséges. A versenyt az nyeri, akinek az oldala 2007. március 1-én a Google-ben a legelőkelőbb helyén szerepel a "linkfelhő" kulcsszóra rákeresve. A versennyel kapcsolatos bővebb információk a www.seo-verseny.hu oldalon találhatóak.

A verseny bő egy hónapja tart, amely idő elegendő volt arra, hogy több mint másfél millió találatig jusson el a google.

A verseny központi honlapja