HP: Integris-Rendszerház az Év Szoftver Partnere

forrás Prim Online, 2006. december 15. 18:12
A HP minden évben kitünteti az Év Szoftver Partnere Díjjal azokat az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) régióbeli szoftver partnereit, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a helyi, illetve a regionális szoftver piacon, valamint áttörő sikereket érnek el egy-egy nagy jelentőségű projektnél. A cég ilyen módon díjazza mind stratégiai, mind innovatív téren egyedülállót alkotó partner vállalatokat.
A HP Magyarország a T-Systems leányvállalatát, az Integris-Rendszerházat ismerte el kiemelkedő színvonalú outsourcing partneri tevékenységéért, valamint innovativitásáért.  A T-Systems 2004 végén döntött úgy, hogy stratégiai platformnak - infokommunikációs outsourcing szolgáltatásának támogatására - a HP OpenView termékcsaládot választja.  E platform üzemeltetését és a szolgáltatás menedzsment központ létrehozását a T-Systems tagvállalatára, az Integris-Rendszerházra bízta.

„Az Integris-nél megvalósított felügyeleti központ a legkomplexebb, legátfogóbb magyarországi HP OpenView rendszer. Büszkék vagyunk arra, hogy partneri együttműködés keretében technológiánkkal és szolgáltatásainkkal támogathatjuk a T-Systems infokommunikációs outsourcing tevékenységét. A két cég szakemberei a világszintű HP laborokkal dolgoznak együtt, az elismerés ennek az innovatív együttműködésnek is szól” - mondta Bukits Róbert, a HP Szoftver Üzletágának igazgatója.