Letölthető az Adobe Photoshop CS3 Beta

Széles Csongor, 2006. december 16. 18:13
Az Adobe Systems Inc. új generációs képfeldolgozó szoftvere, a Photoshop CS3 béta verziója már letölthető, a vállalat egyelőre nem teszi hozzáférhetővé a Creative Suite 3.0 egyéb alkalmazásait, például az Illustratort, a Dreamweavert vagy az InDesignt.
A Photoshop CS3 Beta az Adobe Labs weboldaláról tölthető le, van windowsos és Mac-es verzió, a csomagban a Photoshop mellett benne van az Adobe Bridge és Device Central is. A Macintosht használók sajnálatára az Adobe a Photoshop CS3 betát egyelőre csak az univerzális bináris csomagolásban teszi elérhetővé, ami az Intel processzorokra épülő rendszereken viszonylag döcög.

Az Adobe elmondta, hogy egy "haladó" szintű Photoshop CS3 verzión is dolgozik - amivel főleg a videóipart és a tudományos szektort akarja megcélozni -, amelyet speciálisan a nagy ígényeket támasztó képek szerkesztésére optimalizálnak.

A 2007 márciusában megjelenő Creative Suite 3.0 és a Photoshop CS3 sokat várt új funkciói között megemlítjük a Vanishing Point 2-t, a HDR támogatást, a rotoszkópot, a 3D fájlok támogatását és egy gyors fourier transzformációs szűrőt.

A Photoshop CS3 letöltéséhez szükségünk lesz egy érvényes Creative Suite 2.0-s termékkódra. A béta verzió kizárólag angol nyelvű lesz, de ez természetesen nem zárja ki a más nyelven beszélőket a beta teszten való részvételből.

Az Adobe kíváncsian vár minden visszajelzést az Adobe Labs fórumán, de egyelőre technikai tanácsadást nem biztosítanak.

Ide klikkeljen, aki le szeretné tölteni az ígéretes szoftvert.