Itt a Dell XPS notebookcsalád

forrás Prim Online, 2007. január 22. 13:33
Megérkezett Magyarországra a Dell XPS notebookcsalád. Az XPS M1210 egy ultra könnyű, mégis nagy teljesítményű modell, az XPS M1710 szenvedélyes játékosoknak és kreatív szakembereknek ajánlott, míg az XPS M2010 szórakoztatásra termett 20,1”colos szélesvásznú képernyőjével és a beépített többcsatornás hanggal.
Már Magyarországon is elérhető a Dell XPS notebook-termékcsalád mindhárom tagja, az XPS M1210, XPS M1710 és XPS M2010.

A Dell XPS M1210 azoknak ajánlott, akiknek fontos a kis méret, a nagy teljesítmény, valamint a külső megjelenés. A notebook súlya 1,98 kg, tökéletes útitárs a gyakran utazóknak. A 12,1 hüvelykes szélesvásznú képernyőt a multimédiához és a szórakoztatáshoz optimalizálták. Az integrált forgatható webkamerának, az irányított mikrofonnak és a zajcsökkentő fülhallgatónak köszönhetően tökéletesen alkalmas videóbeszélgetésre vagy konferenciahívásra. Az Intel Core 2 Duo processzor pedig hatalmas mobilerőt biztosít a kisméretű notebooknak is. A külső is lassan egyre fontosabb kezd lenni a notebookok esetében, a magnéziumötvözet anyagai könnyűek, tartósak és szépek.

További termékinformációk:


Az XPS M1710 a Dell kiemelkedő teljesítményű otthoni felhasználásra szánt notebookja, melyet játékosoknak és kimagasló igényű multimédia-felhasználóknak tervezett. A grafikus megjelenítés kiváló teljesítményű, külső kialakítása egyedivé teszi a notebookok között. A kiváló hangminőség elérése érdekében a két elöl lévő hangszóró mellett egy külön mélysugárzó is található, amellyel jelentősen javul a filmek, zenék és játékhangok hangzása.

További termékinformációk:


A Dell XPS M2010 kombinálja a notebookok és az asztali PC-k legjobb tulajdonságait. Egyetlen egészbe fogja a 20,1 hüvelykes szélesvásznú megjelenítést, a beépített, nagy felbontású hangot és különféle, nagy teljesítményű összetevőket. A rendszer 20,1 hüvelykes LCD képernyőt, 8 beépített hangszórót és mélysugárzót, valamint Bluetooth vezeték nélküli billentyűzetet és egeret tartalmaz. Stílusos és hordozható csomagban nyújt teljes értékű szórakoztató megoldást. Az integrált, 1,3 megapixeles webkamera és mikrofontömb segítségével folyamatos kapcsolat létesíthető akár több személlyel is egy időben. Az eredeti Windows  XP Media Center Edition és az opcionális, külső USB TV-tuner segítségével lehetőség nyílik a tévéadások megjelenítésére, szüneteltetésére és rögzítésére, mindössze néhány mozdulattal.

További termékinformációk: