ASUS: új Lamborghini VX2 noteszgépsorozat

Széll Zoltán, 2007. január 22. 16:01
Az ASUSTeK bevezette az ASUS-Lamborghini noteszgépcsalád legújabb generációját, a VX2-t. A legújabb Intel Centrino Duo Mobil technológiára és Microsoft Windows Vista operációs rendszerre épülő tetszetős noteszgép kivételes felhasználói élményt kínál a legújabb technológiák alkalmazásával a maximális biztonság, teljesítmény, megbízhatóság és kezelhetőség érdekében.
A VX2-t úgy tervezték, hogy ne csupán a Lamborghini energiájából és lendületéből, de csúcstechnológiát képviselő elemeinek segítségével olyan élményt nyújtson, mely látszatban, érzésben és használatban is megegyezik egy sportautóéval. Az igazi szenvedélyt idéző kialakítás már a noteszgép színénél is megjelenik, a sárga és fekete Lamborghini karosszéria alumínium- és magnéziumötvözetből, szénszálas borítással készült. Az LCD borítás különleges tükörfényezése pedig nemcsak egy sportautó külsejét idézi, de időtálló és strapabíró borítást is kölcsönöz neki.

A noteszgépet kinyitva a ’glare’ LCD kijelző, metálfényű billentyűzet és sárga berakásos bőr kéztámasz fogadja a felhasználót, úgy, mint egy igazi autó belsejében. A hangszórókat a billentyűzet két oldalán helyezték el, amelyek zavartalan hangzást kínálnak. A noteszgép hátulján helyezkedő ventilátorfedél a könnyűfém felnik kialakítására emlékeztet, így ez a praktikus rész a külső megjelenés fontos elemévé válik.