Corel Snapfire Plus SE jár minden ASUS alaplaphoz

forrás Prim Online, 2007. január 23. 16:09
A Corel bejelentette, hogy az ASUSTek Computer (ASUS) világszerte Corel Snapfire Plus SE szoftvert mellékel alaplapjaihoz. A Corel Snapfire Plus SE segítségével a felhasználók rendelkezésére állnak a digitális fotók rendszerezéséhez, feljavításához és megosztásához szükséges eszközök.
A Snapfire Show eszközzel fényképeinkből komplett diavetítést készíthetünk általunk kiválasztott zenei aláfestéssel, áttűnésekkel és egyedi effektekkel, amelyekkel rázoomolhatunk a képekre vetítés közben. A Corel Snapfire Plus SE használata még a kezdőknek is gyerekjáték. A fotókat előre elkészített, profi sablonokba tudjuk rendezni, és igényes fotóalbumokat, naptárakat, kollázsokat, képeslapokat és diavetítéseket készíthetünk pár perc alatt.

A Corellel kötött együttműködés jól mutatja az ASUS stratégiai törekvését, hogy vásárlóinak olyan multimédia-megoldásokat nyújtson, amelyekkel a digitális eszközök egyesítéséből származó előnyök teljes mértékben kihasználhatók  Az ASUS ezzel a csomaggal egy korlátozás nélküli, ingyenes fényképszoftvert ad vevőinek. Ráadásul a felhasználók kipróbálhatják a Snapfire továbbfejlesztett változatát, és többek között kipróbálhatják a videószerkesztő eszközt is 30 napon át.