T-Mobile mobilinternet: kétszer annyi változatlan áron

forrás Prim Online, 2007. február 28. 16:00
A T-Mobile szélessáv népszerűsítése céljából a mobilcég márciusban megduplázza a Net 300, a Net 1000, illetve a Mobilinternet 300 és Mobilinternet 1000 díjcsomagok felhasználói számára a havi díjban foglalt adatmennyiséget.
A március 1-től március 31-ig tartó akció keretében a felsorolt díjcsomagokra előfizető ügyfelek így változatlan havi díj ellenében kétszer annyi adatot forgalmazhatnak, azaz a 300-as csomagokkal 600 megabyte-ot, az 1000-es csomagokkal pedig közel 2 gigabyte-ot. Az akcióval így még jobban kihasználhatók a T-Mobile 23 várost lefedő 3G/HSDPA szélessávú hálózatának előnyei.

A 3G/HSDPA-nak köszönhető gyors adatátvitellel az érintett településeken az internetezés, az e-mailezés, a nagyobb méretű fájlok fogadása és küldése, vagy akár a folyamatos videoátvitel is jó minőségben használható. A gyors ütemű fejlesztés eredményeként az országban jelenleg kizárólag a T-Mobile rendelkezik 3 Mbps letöltési sebességre képes, kereskedelmi szolgáltatás keretében igénybe vehető szélessávú mobilhálózattal.