LG DVD újraíró: védelem adataink számára az illetéktelenekkel szemben

forrás Prim Online, 2007. április 7. 11:38
Az LG Electronics piacra dobta biztonsági védelemmel ellátott Super Multi DVD újraíróját. A SecureDisc technológiával felvértezett új LG Super Multi Blue DVD újraírója nagyfokú adatvédelemmel és korlátozott hozzáféréssel látja el a lemezeket CD- és DVD-írás közben.
A SecureDisc technológiát alkalmazó GSA-H55N/L Super Multi DVD újraíró biztonságos adatvédelmet és adatkezelést nyújt a professzionális és magánfelhasználók számára egyaránt. Néhány optikai meghajtó biztosít ugyan jelszavas hozzáférést egyetlen védelmi megoldásként, ám az LG GSA-H55N/L öt olyan funkciót kínál, amellyel felhasználói és archiválási szinten is megvédhetjük adatainkat a Neróval közösen kifejlesztett SecureDisc technológia segítségével.


Jelszóval védi adatainkat az illetéktelen hozzáféréstől.

Adataink eredetét digitális aláírással hitelesíti.

Felismeri a megváltoztatott adatokat egy ellenőrzőszám segítségével.

Maximalizálja adataink megbízhatóságát a felesleges és sérült adatok tárolását kezelő rendszerrel.

SecureDisc DVD-k írása alatt megakadályozza a használatban lévő PDF dokumentumok másolhatóságát.

A GSA-H55N/L 20X sebességgel képes írni a DVD +/- formátumokat.

Az LG új Super Multi DVD újraírója jelszóval védi adatainkat az illetéktelen hozzáféréstől, és az adatok használatához digitális aláírással kell igazolni jogosultságunkat. Az adatok sértetlenségét és olvashatóságát ellenőrző számok a lemezen tárolódnak, így egy percig sem kell aggódnunk fájljaink megbízhatósága miatt, mert adataink védelmét a felesleges és sérült adatokat kezelő rendszer maximálisan biztosítja.