Megjelent a Microsoft új egere

forrás Prim Online, 2007. április 19. 12:57
A Wireless Laser Mouse 8000 2,4 GHz-es Bluetooth technológiával működik, aminek hatósugara 10 méter. Számítógépekkel zsúfolt környezetben is tökéletesen használható, mivel kiküszöböli az interferenciát. Az egérhez egy mini-Bluetooth adóvevő tartozik, ami Windows programon fut és bármilyen kompatibilis USB porthoz közvetlenül csatlakoztatható.
Újdonság az egéren található töltöttségi állapotjelző, ami folyamatosan tájékoztatást nyújt az akkumulátor állapotáról, így pontosan látható, mikor szorul töltésre az eszköz. A Quick-Charge funkció lehetővé teszi az akkumulátor teljes felöltését, ami után az egér akár egy hétig is üzemképes.

Az eszköz kezelését nagymértékben megkönnyíti a négy irányba mozgatható görgető billentyű és az öt programozható gomb, amelyet minden felhasználó saját igényeinek megfelelően tud beállítani, a kívánt programok, fájlok vagy honlapok könnyebb elérése érdekében. Az Instant Viewer segítségével, egy gombnyomással az összes nyitva lévő ablakot a tálcára tudjuk helyezni. A Zoom funkciónak köszönhetően pedig egy kattintással ki tudjuk nagyítani a képernyő bármely pontját.