EDS: változás a kommunikációban

forrás Prim Online, 2007. június 12. 10:13

Kalocsai Kinga június 1-jétől az EDS EMEA kommunikációs vezetőség tagjaként folytatja tevékenységét. A magyarországi feladatokat Bátai Anita veszi át.

Kalocsai Kinga hazai piacon szerzett többéves szakmai tapasztalatait kamatoztatja új területen is, hiszen feladatai közé tartozik az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet, Afrika) Best Shore stratégiájának kommunikációja, a globális szolgáltató központok kommunikációjának összehangolása, stratégiájának kidolgozása, kialakítása, a szolgáltató központok ismertségének növelése, valamint a szervezeten belül a régió szerepének növekedését elősegítő ösztönzők kialakítása.

Új tevékenysége mellett Kalocsai Kinga szenior vezetőként továbbra is támogatja a hazai tevékenységet, felelősségi körében marad a kormányzati kommunikáció és kapcsolattartás.

Kalocsai Kinga 6 éve dolgozik a vállalatnál, 2002-től mint a vállalat kommunikációs igazgatója. 2004 óta a hazai teendők mellett ellátta a cseh és lengyel kommunikációs vezetői teendőket is. Stratégiai szerepe volt a kommunikációs programok összehangolásában és tervezésében, az EDS image és reputáció formálásában.

Tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végezte, tanári diplomáját követően újságíró és tömegkommunikáció szakon szerezte másoddiplomáját. A Matthias Corvinus Kollégium vendégtanára. Számos külföldi és hazai szakmai gyakorlaton és továbbképzésen vett részt.

Június 1-jétől az EDS Magyarország külső és belső kommunikációs feladataiért Bátai Anita felel.

Bátai Anita 2003 óta dolgozik a vállalatnál, elsősorban az EDS belső kommunikációs feladatait látta el.

A Budapest Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Kar nemzetközi kommunikáció szakán végzett közgazdászként, jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok szakán folytat posztgraduális tanulmányokat.