McAfee ePO: kivételes biztonság- és megfelelőségkezelési platform

forrás Prim Online, 2007. szeptember 22. 10:01

Az ePolicy Orchestrator 4.0 az első, rendszerek, hálózatok, valamint fizikai és virtuális gépek kezelését lehetővé tévő platform. A McAfee ePolicy Orchestrator 4.0 (ePO) révén a vállalatok és a kormányzatok központilag kezelhetik több vállalat biztonsági és megfelelőségi termékét, ezáltal költségmegtakarításhoz és befektetésmegtérüléshez jutva.

Az ePO 4.0 egyesíti a hálózati biztonság, az adatbiztonság és a végponti biztonság kezelését, magában foglalva a vállalat valamennyi személyi számítógépét és szerverét. Az ePO 4.0 mind fizikai, mind pedig virtuális rendszerekkel működik, páratlan skálázhatóságot kínálva. Jelenleg, a McAfee több mint 30 000 ügyfele közel 55 millió személyi számítógépet, szervert és hálózati eszközt kezel. Az ePO erőteljes jelentéskészítő és ellenőrző lehetőségeket, valamint személyre szabható, webalapú konzolokat kínál.
 
Az ePO körüli ökoszisztéma további kiterjesztése céljából a McAfee bemutatta a McAfee Security Innovation Alliance programot, amely segíti a technológiai partnereket termékeiknek az ePO-val történő integrációjában.