Célpontban a Netfence: hálózatbiztonsági konferencia Tirolban

Kovács Attila, 2008. május 5. 08:00

Május végén immár ötödik alkalommal hívja meg partnereit, ügyfeleit és a nemzetközi szaksajtó képviselőit a vállalati hálózati IT biztonsági termékeiről, megoldásairól ismert osztrák Phion cég éves csúcskonferenciájára.

Az „Ausztria legszebb falujának” tartott tiroli Alpbachban május 25-27. között megrendezésre kerülő eseményen a vállalat ügyfelei és az érdeklődők festői környezetben, az osztrák Alpok közelségének egyedülálló hangulatában vehetnek részt a biztonságos hálózati kommunikációs megoldások legaktuálisabb trendjeit bemutató előadásokon. Az esemény a különböző biztonsági és hálózati szakemberek és az alkalmazók közötti kapcsolatépítés kitűnő színterének is ígérkezik. A Phion és partnercégei május 25-én kezdik meg a konferenciát, az ügyfelek, érdeklődők számára a második és harmadik napon tartanak előadásokat. Az eseményt az első és második napon is Wieland Alge, a Phion vezérigazgatója és társalapítója nyitja meg. Az előzetes program szerint többek között a következő szakmai programokkal, előadásokkal várják a régió országaiból érkező szakembereket: Netfence 2008 komplex hálózatbiztonsági programcsomag közepes és nagyvállalatok részére; a Netfence 4.0 és a Netfence Appliances újdonságai; a Netfence 5.0 bemutatása; a vállalati hálózati biztonság és a biztonságos vállalati webelérés továbbfejlesztett programeszközei; vállalati WAN hálózat optimalizálása Phion Netfence segítségével; Netfence sikertörténetek: Meteor Hungária Kft. , Schrack Technik, Postbank System AG.      

A csúcskonferencián az IT biztonság és IT technológia ismert kimagasló személyiségei is tartanak előadásokat. Ilyen illusztris vendég előadó lesz a világ leghíresebb volt hackerének tartott amerikai Kevin Mitnick, a Mitnick Security Consulting LLC alapítója. Az alpbachi program során különböző workshopokat, vitafórumokat is tartanak, amelyek újabb lehetőséget adnak szakmai kapcsolatok kialakítására, ápolására.

A már Magyarországon is ismert, innsbrucki székhelyű Phion AG a biztonságos hálózati kommunikációs megoldások egyik vezető európai szállítója. Netfence termékportfoliójával a legmagasabb szintű szolgáltatásokat kínálja az elérhetőség, biztonság és menedzsment területén. A szoftvercsomaggal fejlesztőinek fő célja, hogy az összes, biztonsági szempontból lényeges aspektust megcélozza: a periméteres védekezéstől, a fiókok biztonságos és magas szinten rendelkezésre álló elérhetőségén át, a veszélyes tartalmak elleni védekezésig és a belső hálózatok védelméig minden területre megoldást kínáljon. A cég minden egyes terméke központi irányítással rendelkezik. A Phiont (PHIO) a Bécsi Tőzsde közép-szekciójában jegyzik. Ügyfélkörébe számos nagynevű, nemzetközi téren tevékenykedő vállalkozás tartozik, az üzleti élet számos területéről.