Sweex: LCD TV beépített DVD-lejátszóval

forrás Prim Online, 2008. június 16. 22:05

A Sweex 19” LCD TV beépített DVD-lejátszóval rendelkezik, a vékony LCD panel oldalán csúsztathatjuk be a CD- vagy DVD-lemezt. Az LCD TV fekete fényes háza elegáns külsőt sugároz, a kompakt kivitelnek köszönhetően bárhova könnyedén elhelyezhető.

A 19” képernyővel rendelkező LCD TV-t azon felhasználók számára tervezték, akik kevés szabadidővel rendelkeznek, nincs szükségük komplett házimozirendszerre otthonukban, csupán egy televízióra, melyen megnézhetik kedvenc esti műsorukat vagy filmjüket DVD-n. Praktikus megoldás lehet kisebb csoportok részére olyan helyeken is, ahol komplex prezentációs rendszer kiépítésére nincs lehetőség. Az LCD TV beépített DVD-lejátszója ugyanis nem csupán filmnézésre, de zenehallgatásra és képnézegetésre is kiváló, emellett 5ms-es válaszidővel rendelkezik.

A CD- és DVD-lemezeket az LCD panel oldalán található résen csúsztathatjuk be. A kompakt formának köszönhetően így az LCD TV kis helyet foglal. A DVD-lejátszó MP3, WMA, AVI, MPG, VCD, SVCD, MPEG1, MPEG2, AVI, DivX formátumokat támogat. Az eszköz S-Video, 3.5 jack, VGA,SCART, CATBV bemenettel rendelkezik.

A termék magyarországi disztribútora az Alphasonic Kft.