Phion M az idei ITBN rendezvényen

Kovács Attila, 2008. szeptember 8. 16:50

Az osztrák Phion AG, a biztonságos hálózati kommunikációs megoldások egyik vezető európai szolgáltatója részt vesz az idén negyedik alkalommal megrendezendő budapesti ITBN-en. Az IT biztonságot fókuszába állító eseményt szeptember 25-én tartják a MOM Park Moziban 36 kiállító részvételével és 44 előadás programba iktatásával. A phion AG közösen vesz részt az eseményen magyarországi partnerével, a Kapsch-sal.

Az „Informatikai Biztonság Napja” (ITBN) elnevezésű esemény alkalmat nyújt arra is, hogy az érdeklődők megismerkedhessenek a Phion legújabb termékével, a kifejezetten a kis- és középvállalatok részére kifejlesztetett Phion M-mel. Ezt a terméket azon vállalkozások igényei szerint fejlesztették ki, amelyek komplex és átfogó megoldásokat keresnek a folyamatosan növekvő biztonsági veszélyekre. A Phion M olyan integrált rendszer, amelynek egyszerre részei a tűzfalak, a tartalomvédelmi megoldások, valamint a támadások, spamek és vírusok elleni megelőző alkalmazások is. A Phion M összes funkciója egyetlen grafikus felhasználói felületről (GUI) irányítható, miközben integrálható a netfence Management Centre-be, ezáltal jelentősen megkönnyítve a felhasználók dolgát.

Szintén a Phionnal kapcsolatos hír, hogy a társaság megvásárolta a svájci Visionys AG részvényeinek 100 százalékát. A felvásárolt társaság világszerte vezető szolgáltatónak számít a webes biztonsági alkalmazások fejlesztése területén. Az akvizíció jelentős lépés a phion stratégiájában, amelynek célkitűzése a piaci pozíciók erősítése a hálózati biztonság területén, miközben lehetőséget nyújt a két társaság által nyújtott szolgáltatások integrálására is.

A fenti lépésektől a phion intenzív, 55 százalékos eredménynövekedést remél az elmúlt időszakban meghódított új piacokon, vagyis Közép- és Kelet-Európában, Olaszországban, Nagy-Britanniában, a Benelux-államokban, valamint a Közel-Keleten.