Deloitte Technology Fast 50 Leadership díjat nyert a PlateSpin

forrás Prim Online, 2008. október 31. 10:09

A PlateSpin, a Novell vállalata Deloitte Technology Fast 50 Leadership díjat nyert Kanadában. A szoftver kategória vezetőjének díja (Leadership Award for the software category) mellett a PlateSpin 2007 után 2008-ban is megszerezte a második helyet a Deloitte Technology Fast 50 listán Kanadában.

A Deloitte Technology Fast 50 lista első 50 helyezettje a szélesebb körű Deloitte észak-amerikai Technology Fast 500 listára is felkerül, ahol az Egyesült Államok és Kanada leggyorsabban növekvő technológiai, média- és telekommunikációs vállalatainak sorrendje dől el.

A Deloitte Technology Fast 50 Leadership díj egyike annak a négy különböző díjnak, amelyet a 2008-as Deloitte Technology Fast 50 Awards Program keretében osztottak ki. A Deloitte Technology Fast 50 listán az utóbbi öt év százalékban kifejezett árbevétel-növekedése alapján az 50 leggyorsabban növekvő kanadai vállalat szerepel. A nevezéshez a vállalatoknak legalább öt éve kell működniük, éves szinten elért árbevételüknek meg kell haladnia az 5 millió amerikai dollárt, központjuknak Kanadában kell lennie, saját technológiát kell birtokolniuk, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységüket kell végezniük Kanadában.