Világító billentyűzet olcsón

Genda Csongor Zoltán, 2009. október 4. 19:03

Nem feltétlenül kell több tízezer forintot kiadni egy világító billentyűzetért, hiszen sokkal olcsóbban, matricákkal is el lehet érni ugyanazt a hatást. Nem is értjük, miért egy külföldi gyártó termékéről kell hírt adnunk, hiszen nálunk nagy hagyományai vannak a majdnem ugyanezt a célt szolgáló "színestelevíziósításnak"...

Akik nem tudnak megengedni maguknak egy gyárilag háttérvilágítással felszerelt klaviatúrát, azoknak sem kell irigykedve, lesütött fejjel elmenniük a számítástechnikai üzletek kirakatai előtt, ugyanis a Glowing Keyboard Stickersszel fényt vihetnek a felhasználók az éjszakai internetezésbe. A csomagban speciális fluoreszkáló anyaggal bevont, billentyűre ragasztható karakterek találhatók, melyek megelégszenek a rendkívül gyenge környezeti fénnyel is, tehát a monitor fényereje is elegendő ahhoz, hogy világítsanak.

A különös termék már felbukkant több internetes boltban is, és annak ára nem haladja meg a 10 dollárt, vagyis alig több mint 1800 Ft-ból bárki elkészítheti saját ragyogó periférikus beviteli eszközét.