Széles képernyős mulitmédiás navigáció a Miótól

Kovács Attila, 2009. október 22. 16:50

A Mio Magyarországon is elérhetővé tette csúcskategóriás Mio Moov S760 készülékét.

A multimédiás funkciókkal kiegészített, 7 hüvelykes képernyőjű Mio Moov S760 készüléken kiváló minőségben vetíthetünk filmeket, tárolhatunk fotókat, vagy akár MP3-a is hallgathatunk.

A Mio Moov S760 is a legújabb Mio Spirit szoftverre épül, amely még kézenfekvőbb navigációt, könnyebb kezelhetőséget kínál. A menü felépítése lehetővé teszi, hogy ne kelljen oda- és visszanavigálni az útvonaltervezés során, vagy a hasznos helyek keresésekor. Az „Explore Mode” funkcióval ismeretlen hasznos helyeket (POI) fedezhetünk fel, valamint a kulcsszó megadásával, az internetes szörfözéshez hasonlóan, könnyedén rátalálhatunk arra, amit célirányosan keresünk. A kulcsszavas kereséssel lényegesen egyszerűbben tájékozódhatunk, a menübe beépített útikönyv pedig gazdag információforrást jelenthet akár egy idegen városban is.

A Mio Moov S760 menüsorának „Rögzítés” (Capture Button) funkciója segítségével a felhasználó elmentheti kedvenc útvonalait, helyszíneit, hangfelvételeket készíthet ezekről, és személyes utazási naplóját megoszthatja másokkal is.

A Mio Moov S760 készülék támogatja a Google Mapset és a NavPix fotónavigációt a MioMore Desktop 2 szoftveren keresztül. A Google Mapsen válassza ki a helyszínt, ahová ellátogatna, vagy MioMore Desktop 2 segítségével töltse le a geocímkés fotókat és mentse le a készülékére a tervezés során. A NavPix fotónavigáció és a beépített útikönyv segítségével az útvonalak előre megtervezhetőek és a hasznos helyekről széleskörű információval szolgálnak.