iPod- és iPhone-kompatibilis ébresztőórák

forrás Prim Online, 2009. december 17. 19:45

A Memorex két új ébresztőórát mutatott be Magyarországon. Az Mi-széria új tagjaival, az Mi4290P és az Mi4390 használatával minden reggel kedvenc dallamunkra ébredhetünk. Mindkét termék kompatibilis az iPod készülékekkel, az Mi4290P pedig iPhone-okhoz, köztük az új iPhone 3G S-hez is csatlakoztatható.

Az Mi4290P rádió kettős ébresztési funkcióval rendelkezik, és az iPodon kívül az iPhone-on tárolt zenéket is lejátszhatjuk rajta. A készülékbe beépítettek egy digitális FM rádiót és equalizert is, a szinkronizációs funkciónak köszönhetően pedig a rádión automatikusan átveszi telefon vagy iPod idő- és dátumbeállításait.

A Memorex Mi4390 ébresztőórás rádió méretének köszönhetően igen kis helyen is elfér, két másfél inches hangszórójának köszönhetően azonban kiváló hangzást biztosít.

Mindkét ébresztőóra használatakor választhatunk, hogy az iPodonon vagy MP3 lejátszón tárolt zenére, rádióra, illetve ébresztőhangra szeretnénk-e felébredni. Másik fontos jellemzőjük, hogy nemcsak lejátsszák az iPodon tárolt zenéket, hanem dokkolóként az akku feltöltésére is használhatók. Mindét rádióba beépítettek egy FM rádiót. Egyaránt működnek hálózatról és elemről, a beépített jack csatlakozó segítségével pedig más MP3 lejátszón tárolt zenéket is lejátszhatunk rajtuk.