Ha a kicsik is tévéznének: LCD TV-k kimosható házzal

Kiss Ádám Zoltán, 2009. december 20. 17:31

Az ünnepek alatt a gyerkőcök is otthon lesznek, majdnem két hétig. Az egyik kedvenc elfoglaltságuk a tévézés, ám a baj akkor kezdődik, amikor az egyik csatornán egy mese megy, míg a másikon egy jó film. Létezik személyre, vagyis inkább korcsoportra szabott megoldás.

A Hannspree úttörőként egyedi formában készít LCD TV-ket, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A gyerekek rajonganak az állatokért az elefánt és a tigris sok mesében kedves figurák. A vitának vége, nincs többé harc a távirányítóért. Győzzenek a gyerekek és kerüljön a gyerekszobába egy tv, ami barátságos formába bújt. A figura, maga az elefánt és a tigris, plüssből van, puha, ölelhető, szerethető. A tv gombjai hatalmasak, hogy a kis kezecskék is biztosan használni tudják. Ha a sok szeretettől kicsit elpiszkolódnának, akkor a plüsskeret “lecipzározható” és kimosható. A felfrissült kis barátot pedig könnyen visszatehetjük a tv keretére.

De gondoljunk a nagyobb kicsikre is. Nekik két alma lehet a megfelelő választás, egy piros vagy egy zöld. A bolondos forma még egy hálószobában is jól mutat, vidám, feldobja a hangulatot. Az LCD TV-k beépített analóg tunerrel vannak felszerelkezve, RF, S-Video vagy komposit bemenetére DVD-lejátszó, video vagy egyéb multimédiás eszköz is csatlakoztatható. Nem űrtechnikáról van tehát szó, viszont elérhető árú, szerethető és biztonságos eszközökről, melyekkel az ünnepek egy fokkal nyugodtabbá tehetők. Az LCD képernyő nem rontja annyira szemet, mint a katódsugárcsöves technológia, ami azért is fontos, mert a gyerekek előszeretettel nézik közelről a tévét. Az almák ráadásul éjszakára, vagy párnacsata idejére be is zárhatók, így biztos nem sérül meg a kijelző.



Főbb jellemzők: