Ingyenes térképfrissítés: Budapesttől Bólyig

forrás Prim Online, 2010. március 26. 08:14

Március 31-én átadják a forgalomnak Magyarország legújabb autópálya szakaszait. Az AeroMap navigációs rendszert használók ezúttal is elsőként vehetik birtokba az új műtárgyakat. Dunaújvárostól Bólyig ezentúl az új M6-os, majd Bóly és Pécs között az M60-as autópályán közlekedhetünk.

"Augusztusban öklömnyi kövek, egy defekt, egy sárga traktoros vontatás és egy kis villányi kitérő után végre befejeztük az M6-os autópálya felmérését. A hivatalosan tíz nap múlva átadásra kerülő új pályaszakasz teljes hossza valamivel több mint 210km. Az M6-os autópálya tulajdonképpeni része a Bólyt Péccsel összekötő M60-as jelzésű, viszonylag rövid, 56 km hosszú pályaszakasz.

Ha már autópálya nem feledkezhetünk meg az M0-ás jelenleg is épülő kiegészítő szakaszáról, a Nagytarcsát Gödöllővel összekötő M31-es gyorsforgalmi útról sem. Az M31-es nagyon rövid, mindössze 12km hosszú, amely Budapest elkerülését teszi lehetővé.

Bár régi ígéretünkkel - navigációs programunk VR3 verziója - továbbra is adósok maradunk, szeretnénk bemutatni egy az új rendszer által generált vizualizációt, amely az M6 és M60-as autópályákat ábrázolja."

www.navisys.hu


Új Magyarország térkép ingyenesen letölthető!