Százezres kakaóbiztos billentyűzet helyett

Kiss Ádám Zoltán, 2010. május 28. 18:07

A Genius új multimédiás vezetékes egér és billentyűzet páros különlegessége, hogy nem esik kétségbe akkor sem, ha kis folyadék éri, sőt az nem csak lefolyik róla, de...

A  legfrissebb Genius termékek egyike a KB-C220e USB billentyűzet és egér. A kézre álló design kíméli az ujjainkat és pihenteti a kezünket miközben a gombokat nyomogatjuk. A billentyűzet 12 extra funkciójú gombja számos napi használatú feladat elérését könnyíti meg. A baloldali gombcsoportban a zene és videó lejátszáshoz nélkülözhetetlen vezérlők kaptak helyet: a némítás, indítás/megállítás és a hangerő. A jobboldali öt gomb az internethez kínál egyszerűsítéseket, a kedvenc könyvjelzőket, a keresést és a következő/előző oldalt érhetjük el egyetlen gombnyomással. A jobb felső sarokban a levelezőgomb és az elalvás billentyű található.

A billentyűzet egyedi kialakítása révén a véletlenül ráömlő folyadékot gyorsan átengedi magán, mielőtt az kárt tenne a belső alkatrészekben. A szettben egy az átlagosnál komolyabb, 800 dpi felbontású optikai egér van, a klasszikus 3 gombos kivitelben. A vízállóság, a tetszetős megjelenés, a 12 gyorsgomb és a kézkímélő funkció megfontolandó vétellé teszi a Genius KB-C220e-t, ha egyszerre szeretnénk egeret és billentyűzetet beszerezni.

Főbb jellemzők: