Versenyegerek játékhoz

Kiss Ádám Zoltán, 2010. július 23. 18:15

A kicsit James Bond-os régi vágású, tradíciókhoz ragaszkodó, mégis ultra-modern egerek 3200-3500 dpi felbontással kifejezetten játékos kalandokra születtek.

Razer Precision

A 3500 dpi-s Razer Precision infravörös szenzor leköveti akár a 15G-s gyorsulást is. Uralja a játékteret, másolja a kezünk legfinomabb rezdüléseit és a legvadabb, akár 60-120 inch/s-os mozdulatait is. Ha úgy kívánja a harc, akkor lassan, apró mozdulatokkal mozoghatunk, majd egy pillanat alatt felpörgethetjük az eseményeket. 1 ms-os válaszidővel és az állandó, kikapcsolás mentes üzemmel minden ellenséges támadásra azonnal reagálhatunk. A kezünk biztosan tapad az egér gombjain, a játékeszköz pedig puhán siklik a teflonos felületén.
 
SteelSeries Kinzu
 
A Kinzu professzionális PC játékosokkal közösen fejlesztett egér. Addig csiszolták, addig formálták, amíg a lehető legjobban a profik kezére nem állt. A Kinzu 9375 mozdulatot tud végezni egyetlen másodperc alatt, ami 50 inch átívelését teszi lehetővé. Egyetlen millisekundummal marad csak el a kézmozdulatunk mögött, ami szinte azonnali reagálást jelent. A könnyű és kompakt Kinzu akár a 20 G-s gyorsulástól / lassulástól sem lesz rosszul. Egészen 3200 CPI-ig növelhető az érzékenysége és még tériszonya sincs: 2 mm-er elemelve az asztaltól is ugyanúgy teljesít.

Razer Imperator

A balkezesek balszerencséjére ez az egér a jobb kezünket egészíti ki, belesimul a tenyerünkbe, szinte egy kiborg válik majd belőlünk. Nincs olyan gyors vagy apró mozdulat, amit az egér ne tudna teljesíteni, teljesen eggyé válik a (jobb) kezünkkel. A technikai tudása a legek legje: 200 inch másodpercenként és akár 50 G-s gyorsulás, amit gond nélkül elvisel. A kedvenc beállításainkat a fedélzeti memóriájában jegyzi meg, természetesen gombjai akár játék közben is programozhatóak, dinamikája pedig bármikor változtatható.